Ганка и Кедев се искачија на швајцарскиот врв Монк

Поранешната министерка за култура Ганка Цветанова и реномираниот кардиолог Сашко Кедец го искачија швајцарскиот врв Монк (4.107мнм). Цветанова на Инстаграм објави заедниќа фотографија со Кедев од врвот Монк.

Ова не е прв ваков подвиг на Кедев и Цветанова, имајќи предвид дека до сега заедно качиле многу планински врвови.

Ganka Cvetanova@gankacv

Mönch 4107m 🇨🇭🇲🇰

View image on Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close