Малолетен скопјанец повреден со остар предмет на концерт во Охрид

На 31.07.2019 год. во 01,30 час. на СРЦ Б.Извори за време на одржување на концерт, забележано е повредено лице кое веднаш е префрлено во Општа болница Охрид.

По преземени мерки констатирано е дека се работи за 17 годишно лице од Скопје со евидентирани повреди од остар предмет. Се пеземаат мерки за расветлување на настанот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close