(ВИДЕО) Колони возила накај Охрид, возачите нервозни – кај Колари се чека 45 минути

Продолжениот празничен викенд го наполна Охрид. Денеска колони возила се упатени накај Охрид од целата држава. Сепак најнервозен е патот Скопје – Охрид, за што веќе се поставуваат видеа по социјалните мрежи за метежот по коловозите. На видеото објавено на „Ѕидот на сообраќајниот срам“ пишува дека после Колари има застој во сообраќајот кој трае и до 45 минути .

https://www.facebook.com/kubur.y/videos/10157417342649568/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close