Во Тирана 2 000 полицајци ќе го обезбедуваат протестот на опозицијата

Албанската полиција за денешните антивладини протести кои ги организира обединетата опозиција, ангажирала повеќе од 2 000 полицајци.

Од албанското МВР соопштија дека ќе ги преземат сите неопходни мерки за да спречат ескалација на протестите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close