(ФОТО) Пожар кај Струга

Огромен „столб“ од црн и густ чад се издига над Струга. Чадот е видлив од Охрид, а фотографијата која ја објавуваме ја направија наши читатели на плажата „Метропол“.

Подметнувањето пожари во трската кај Струга и крајбрежјето стана секојдневие последните неколку месеци.

Фотографија на VOX Struga.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close