(ВИДЕО) Мицкоски без протоколи, со Кедев, Ганка и Донев

Лидерот на опозициската ВМРО ДПМНЕ Кристијан Мицкоски вечерва на Антички театар дојде без протокол и надвор од официјалните гости поканети од фестивалот.

Мицкоски купил карти на заеднички ред и седишта со првиот човек на Комитетот во Охрид Сашо Донев и познатиот и реномиран кардиолог Сашко Кедев, а друштво им правеше и легендарната министерка за култура Ганка Самоилова, како и охридскиот кардиолог Дејан Манчески кој со сопругата седеше веднаш до нив.

ВИДЕО:

КАКО ВМРОВЦИТЕ ГО ПРЕЧЕКАА МИЦКОСКИ ВО ОХРИД ПОГЛЕДНЕТЕ ВО ВЕСТА : (ВИДЕО) Мицкоски манија кај Вмровците на митингот во Охрид

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close