(ВИДЕО) Гори депонијата кај Буково

Од синоќа гори депонијата кај Буково.Противпожарната единица од Општина Охрид од синоќа е на терен и го контролира огнот. Но, дознаваме дека пожарот неможе да се изгасни затоа што е во внатрешноста на натрупаниот смет, поради што единствен начин е да се затрупа сметот со земја.

Гори депонијата Буково

Гори депонијата Буково

Posted by skopje1.mk on Monday, July 8, 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close