ВИДЕО: Охрид целосно блокиран!

Главниот туристички центар, Охрид, е целосно парализиран. Туристите кои сакаат да посетат дел од плажите кои се наоѓаат во делот на св. Стефан, се блокирани кај бензиската пумпа на излез од Охрид. Неофицијално, моментално се изведува вежба поради спортскиот настан “Триатлон”. Родители со деца, локални жители се заглсвени и не можат да стигнат до саканата […]

The post ВИДЕО: Охрид целосно блокиран! appeared first on Скопје1.мк.

Главниот туристички центар, Охрид, е целосно парализиран. Туристите кои сакаат да посетат дел од плажите кои се наоѓаат во делот на св. Стефан, се блокирани кај бензиската пумпа на излез од Охрид.

Неофицијално, моментално се изведува вежба поради спортскиот настан “Триатлон”. Родители со деца, локални жители се заглсвени и не можат да стигнат до саканата дестинација. Блокирањето се одвива стед сообраќаен шпиц.

 

Охрид е парализиран

Posted by skopje1.mk on Saturday, July 6, 2019

 

The post ВИДЕО: Охрид целосно блокиран! appeared first on Скопје1.мк.

Close