(ФОТО) Топки ќе спречуваат нелегачно паркирање кај Горан Порта

Бетонски топки се поставени на повеќе локации во градот со цел физички да ги спречат несовесните возачи да ги оставаат автомобилите тему каде што не е дозволено.

Утрово вакви топки се монтирани кај „Горна Порта“ во стариот дел на Охрид.

Градежните работи и производството на топките е на ЈП „Градски Гробишта“.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close