УМС на ВМРО ДПМНЕ во „герила акција“ по дупките низ Охрид

ВМРО ДПМНЕ до медиумите испрати соопштение за т.н. герила акција на УМС Охрид од каде велат дека го потсетува в.д. градоначалникот Константин Георгиески на катастрофалната состојба со дупките на улиците во градот бидејќи не ги забележува и не реагира додека оди во обиколка на градежните активности во градот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close