Владата вежба кревање на знамето на НАТО

Владата се подготвува за кревање на знамето на НАТО пред владината зграда. Денеска пред влезот на Владата беа наредени столчиња, а присутни беа повеќе лица во униформи. Од Владата објаснуваат дека ова денеска било „проба“ на церемонијата на поставување на знамето на НАТО, а дополнително ќе информираат кога таа ќе се одржи. Претходно утринава од Владата беше отстранет натписот „Влада на Република Македонија

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close