Во еда од најлибералните земји ќе се отвори Европски Алкатраз

Островот Линдхолм во Данска, која е една од најлибералните земји во ЕУ, наскоро ќе стане вистински Алкатраз.
На него ќе бидат сместени мигантите кои имаат криминално минато, а поради воената состојба или други околности не можат да бидат депортирани во…

Островот Линдхолм во Данска, која е една од најлибералните земји во ЕУ, наскоро ќе стане вистински Алкатраз.

На него ќе бидат сместени мигантите кои имаат криминално минато, а поради воената состојба или други околности не можат да бидат депортирани во нивната земја.

The post Во еда од најлибералните земји ќе се отвори Европски Алкатраз appeared first on Скопје1.мк.

Close