(ВИДЕО) Дефектен автобус сна Галеб го блокира сообраќајот кај болницата

Автобусот се расипа во самиот кружен тек кај болницата и предизвика проблеми во сообраќајот.

Нервозите и проблемтие траеја додека не дојде шлеп службата да го одвлечка дефектното возило на друга локација.

Екскурзијата во Белград, хорор филм за учениците од охридската гимназија

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close