(ВИДЕО) Момче неколку минути висеше на жичара во Босна и Херцеговина

  Момче неколку минути висеше на жичара во Босна и Херцеговина. Драмата започнала кога детето се закачило со скиите на жичарата. Тој не успеал да се симне на време па ските му се заплеткале. Работниците ја застанале жичарата и му ги извадиле скиите со цел да му помогнат. Strava na skijanju: Dječak visio na žičari […]

The post (ВИДЕО) Момче неколку минути висеше на жичара во Босна и Херцеговина appeared first on Скопје1.мк.

 

Момче неколку минути висеше на жичара во Босна и Херцеговина.

Драмата започнала кога детето се закачило со скиите на жичарата. Тој не успеал да се симне на време па ските му се заплеткале. Работниците ја застанале жичарата и му ги извадиле скиите со цел да му помогнат.

Strava na skijanju: Dječak visio na žičari obješen za kapuljaču- KUPRES

Posted by CRNA Hronika BIH on Sunday, February 10, 2019

The post (ВИДЕО) Момче неколку минути висеше на жичара во Босна и Херцеговина appeared first on Скопје1.мк.

Close