(ВИДЕО) Во постарите е мудроста !

Погледнете како Драги  Стефанија (1933 – 2019 ) во 2015 година им реши голема дилема на власта и медиумите кои не знаеја како да поминат преку едно синџирче на „Мостот на желбите“ во Охрид.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close