(ВИДЕО) Сообраќајка кај Мислешево го отежна сообраќајот

Утрово сообраќајна несреќа кај струшкото село Мислешево предизвика отежнато движење на овој патен правец кој со месеци е во фаза на реконструирање и сообраќајот се одвива отежнато.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close