Натпревар во плескање по задници

Ете и тоа го има. Во Јапонија има првенство во гаѓање со перници, во Русија одамна има првенство во удирање на шлаканици, а од сега во оваа земја може да се види нов спорт – плескање по задник. Можеби звучи чудно, но во Русија овој спорт станува популарен.

Неодамна завршил првиот шампионат, а титулата ја освоила блогерката Анастасија Золотаја. Правилата се јасни – победува оној што ќе го плесне противникот најсилно. Тој што не може да издржи или ќе падне на земја го губи мечот.

Засега во овој спорт учествуваат девојки.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close