(ФОТО) Игралиштето во Рача како во Чернобил

Змијарник обраснат со трева и реквизити кои се распаѓаат. Ова е глетката на детското игралиште во Рача.

На фотографиите кои ни ги испратија жители од оваа населба детското игралиште изгледа слично како оние на фотографиите кои сега се прават во напуштениот град кај Чернобил, 30 години по катастрофата.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close