Крстосницата кај автобуската со ново сообраќајно решение

Градежни активности со кое се реконструира крстосницата кај автобуската станица.

Новиот изглед на крстосницата ќе е уникатен, со пешачки острови и ново решение во сообраќајот на оваа клучка.

Крстосницата со децении не беше ни обележана со пешачки премини и беше една од најтешките за минување во градот.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close