(ФОТО) Константин на ноќниот „Охрид Трчат“

Градоначалникот Константин Георгиески ја истрча ноќната трка во рамки на овогодинешната манифестација „Охрид Трчат“.

Претходно тој зеде учество и на манифестацијата „Охрид Треил“ која е увертира во големиот настан „Охрид Трчат“.

Константин е нај истакнат спортист од досегашните градоначалници на Охрид, со исклучителни успеси во планинарството.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close