Средба на градоначалниците н општина Охрид и Ѓорче Петров

Вршителот на должност градоначалник Константин Георгиески имаше средба со градоначалникот на општина Ѓорче Петров. На средбата беа разменети мислења и искуства од работата на локалните самоуправи, а се разговараше и за воспоставување поблиска соработка меѓу двете општини.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close