Пропаѓа дел од тротоарот на Јане Сандански

Бекатон плочките пропаѓаа во земја во должина од неколку метри, паралелно со коловозот. Најверојатно тротоарот пропаѓа во земја паралелно со траса на одвод или други подземни инсталации.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close