Прекин во водоснабдувањето поради дефект

Попладнево поради дефект на водоснабдувачкиот систем на улиците “8-ми Септември” и “Јане Сандански” дојде до прекин во водоснабдувањето.

Веднаш надлежните екипи излегле на терен при што се работи на санирање на настанатиот дефект.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close