(ВИДЕО) Потпишување на протоколот за членство на нашата земја во НАТО

Потпишување на протоколот за членство на нашата земја во НАТО и изјави на Генералниот Секретар на НАТО, Јенс Столтенберг и министерот за надворешни работи, Никола Димитров.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close