(ВИДЕО) Оштетена фонтаната кај Мини Маркет

Фонтаната која е од тврд материјал е оштетена од удари со тврд предмет и на нејзината површина направени се дупки.

Оваа фонатана е замислена како летна сцена на плоштадот во делот кај Музичкото училиште и фактички е позадина на делот од плоштадот кој е со амфитеатрален изглед и простор за седење.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close