Breaking News

  • МЈП ПРОАКВА РЕ-ОХИД СЕ СООЧУВА СО ШТЕТЕН НАСЛЕДЕН ДОГОВОР ЗА МАЛИТЕ ХИДРО ЕЛЕКТРАНИ

    МЈП ПРОАКВА РЕ-ОХИД СЕ СООЧУВА СО ШТЕТЕН НАСЛЕДЕН ДОГОВОР ЗА МАЛИТЕ ХИДРО ЕЛЕКТРАНИ

    Денеска  директорот на МЈП  Проаква, РЕ – Охрид, Томе  Паскалоски, на прес конференција обелодени  факти околу штетниот договор   кој се однесува на малите хидро -електрани  а кој е склучен  во време на минатата локална гарнитура. -          Иницијативата за формирање на друштво  кое се ...
Денеска  директорот на МЈП  Проаква, РЕ – Охрид, Томе  Паскалоски, на прес конференција обелодени  факти околу штетниот договор   кој се однесува на малите хидро -електрани  а кој е склучен  во ...
ОБРАЗОВАНИЕТО И ПОЛИЦИЈАТА ПРОТИВ ДРОГАТА ВО ЗАЕДНИЦАТА
ЏИНОВСКИ ПИРАМИДИ ОД СТАКЛО ВО ЦЕНТАРОТ НА  БЕРМУДСКИОТ ТРИАГОЛНИК
МОЈОТ ЖИВОТ – МОЈОТ СВЕТ: АНЕТА ВРШКОСКА – ЈОВАНОСКA